Murati takohet me bashkatdhetarët në Suedi

Në Malmo të Suedisë, ministri Murati u takua me bashkatdhetarët dhe përfaq...

POSTUAR 09:20 / 04.05.2016

PDK-ja i hap dyert për Mimozën dhe Ilirin

Partia Demokratike e Kosovës, nuk ndihet e ‘hendikepuar’ pas largimit të ...

POSTUAR 09:09 / 04.05.2016

Pas liberalizimit, s’do të ketë migrim

Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku, ka thënë se Kosova dhe ...

POSTUAR 08:13 / 04.05.2016

Rahoveci inkason 337 mijë euro

Komuna e Rahovecit për tre muaj ka inkasuar mbi 337 mijë euro nga 1 158 014 eurot dhe ka shpenzuar 21.68 % të buxhetit për vitin 2016...

POSTUAR 16:15 / 03.05.2016

NISMA e quan gënjeshtër kalimin e degës së Ferizajt në VV

Nisma për Kosovën përmes një reagimi e ka quajtur gënjeshtër njoftimin e ...

POSTUAR 14:59 / 03.05.2016

Për tre muaj,të hyra rekorde nga lejet e ndërtimit në Gjilan

Drejtoria e Urbanizmit Planifikimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit, ka shënuar ...

POSTUAR 14:56 / 03.05.2016

Prizreni fillon procedurat për hartimin e hartës zonale

Anëtarët e Kuvendit Komunal të Prizrenit, me shumicë absolute votash, i kan...

POSTUAR 10:53 / 03.05.2016