Shkollat e Gjilanit gati për fillimin e vitit të ri mësimor

Komiteti i Arsimit ka shqyrtuar të hënën përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor dhe ka përgëzuar drejtuesit arsimorë për punën e b...

POSTUAR 14:26 / 31.08.2015

Pluhur dhe zhurmë nga gurthyesit pa leje në Shtime

Në shtëpitë e tyre nuk mund të rrinë nga pluhuri dhe zhurma, kurse në ...

POSTUAR 12:47 / 31.08.2015

Largohen mbeturinat inerte nga Prishtina

Si rezultat i sasisë së madhe të këtyre mbeturinave, kompania do të vazhdoj...

POSTUAR 12:41 / 31.08.2015

VV e Vitisë: Ta ndalim “Zajednicën”

Vetëvendosje e Vitisë, thekson se nënshkrimi dhe pranimi për themelimin e...

POSTUAR 10:35 / 31.08.2015