Prokurori kërkon arrest shtëpiak për Zhushin e Mujën

Prokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Suad Kuraja, ka kërkuar ...

POSTUAR 13:23 / 26.11.2014

Kastrati: FSK është gati të transferohet të FAK

Komandanti i FSK-së, Kadri Kastrati ka deklaruar se FSK është e gatshme të ...

POSTUAR 11:56 / 26.11.2014

Prishtina 'vishet' Kuq e Zi

Festa e 28 Nëntorit ka filluar të ndihet në kryeqytet. Sot në mëngjes, ...

POSTUAR 11:17 / 26.11.2014

Diasporatv
Zog

10 gjëra që nëna nuk ua ka thënë kurrë

Ka shumë gjëra që nënat nuk ua kanë thënë fëmijëve, sidomos mendimet dhe ndjesitë që kanë që në momentin kur marrin vesh që janë shtatzën...

POSTUAR 14:44 / 26.11.2014

Rita Ora mbush sot 24 vjeç (foto)

Lindur në vitin 1990 më 26 Nëntor në Prishtinë, Kosovë, Rita së bashku me familjen e saj u vendosën në Londër kur artistja ishte vetëm një vje...

POSTUAR 13:58 / 26.11.2014