Menduh Abazi i rikthehet gazetarisë dhe televizionit

Pas një pauze të të qenit gazetar aktiv, Menduh Abazi është “rikthyer në skenë”. Abazi është bërë pjesë e Televizionit Tribuna Channel...

POSTUAR 17:55 / 27.07.2015

Mungesa e reshjeve, përcillet me reduktime të ujit të pijes

Drejtori i njësisë së ”Hidroregjioni jugor”, Njazi Bytyçi, tha se ...

POSTUAR 12:32 / 27.07.2015

LDK: Kjo është humbja që po i shkaktohet kryeqytetit

Sipas LDK-së, përjashtimi nga puna i punëtorëve të komunës së Prishtinës...

POSTUAR 09:24 / 27.07.2015

Gjilani shënon Ditën së Kulturës Japoneze

Gjilani shënon Ditën së Kulturës Japoneze, e cila do të mbahet më 27 ...

POSTUAR 08:31 / 27.07.2015