Kërkojnë suspendimin e drejtorit të Arsimit në Prizren

Forumi Transparenca i bën thirrje kryetarit të komunës së Prizrenit, Ramdan Muja, të suspendoj drejtorin e Arsimit në Komunën e Prizrenit, ...

POSTUAR 13:42 / 22.12.2014

Haziri: Po punojmë në infrastrukturën e varrezave

Drejtori i Drejtorisë së Shërbimeve Publike..., Sokol Haziri, i shoqëruar ...

POSTUAR 13:26 / 22.12.2014

​“Krijo dhuratën tënde” për fëmijët me nevoja të veçanta

Disa artikuj ushqimor, lodra, e gjësende të tjera që do të lumturonin një f...

POSTUAR 22:53 / 21.12.2014

Vehapi: Nuk e kam ndërmend të jap dorëheqje

Kryetari i Rahovecit, Idriz Vehapi, nuk e ka në plan t’ia plotësojë dëshir...

POSTUAR 15:34 / 21.12.2014

Perimet që luftojnë leukeminë

Me konsumimin e ushqimit, si selino dhe majdanoz, të cilët posedojnë flavonoidin natyrorë apigeninë, sipas shkencëtarëve holandezë nga Universiteti i Groningenit ...

POSTUAR 14:30 / 22.12.2014

“Martesa është e lodhshme”

Angelina Jolie ka thënë për një revistë australiane se “martesa dhe fëmijët janë një punë e lodhshme...

POSTUAR 11:30 / 22.12.2014