Familja dhjetë anëtarëshe në ISIS

Dhjetë anëtarë të familjes Hasani, nga fshati Grabanicë të komunës së ...

POSTUAR 09:04 / 29.01.2015

Pozitë e opozitë duhet të dialogojnë

Analisti nga Grupi Ndërkombëtar i Krizave, Naim Rashiti ka vlerësuar se ...

POSTUAR 08:29 / 29.01.2015

Dridhet edhe Mitrovica

Mbrëmë rreth orës 00:25, dridhjet e tërmetit janë ndier edhe në qytetin e ...

POSTUAR 08:23 / 29.01.2015

Qytetarët e Gjilanit provojnë me të madhe migrimin

Pavarësisht thirrjeve se migrimi ilegal drejt vendeve të BE-së nuk është zgjidhje dhe se këto shtete nuk japin azil për kosovarët, këta të ...

POSTUAR 20:10 / 28.01.2015

Dje në Prishtinë protesta, në qytete tjera qetë

Dje në Prishtinë kishte protestë. Por në qytetet e tjera të vendit, ...

POSTUAR 20:07 / 28.01.2015

“Kombinati i Duhanit” i rikthehet Gjilanit

Gjiganti gjilanas i njohur më herët si “Kombinati i Duhanit”, tash me ...

POSTUAR 17:31 / 28.01.2015

Mimoza Kusari bëhet edhe ndrikull

Kryetarja e Gjakovës sot është bërë ndrikull...

POSTUAR 17:23 / 28.01.2015