Fushatë mashtruese për migrimin

Ministrja e Punëve të Brendshme, Johanna Mikl-Leitner, ka ndërmend që gjat...

POSTUAR 10:54 / 26.01.2015

OKB paralajmëron “sulme terroriste”, në objekte bërthamore

Kreu i agjencisë mbikqyrëse bërthamore në OKB ka paralajmëruar se “...

POSTUAR 10:32 / 26.01.2015

Opozita përsëri në shesh

Nëse kryeministri Isa Mustafa nuk e shkarkon sot ministrin Aleksandër ...

POSTUAR 09:10 / 26.01.2015

KDI: Asamblistët e Suharekës nuk propozuan asnjë Rregullore

Është vërejtur një mos pjesëmarrje e anëtarëve në seanca duke shënuar 11 raste të mungesës së anëtarëve në seancat e këtij ...

POSTUAR 11:06 / 26.01.2015

Begaj: 2015-ta dua të jetë vit edhe më i suksesshëm

Begaj, kërkoi nga drejtoritë, që të hartojnë projekte, jo vetëm ato që ...

POSTUAR 11:03 / 26.01.2015

Vdes Ajri Begu, ish-guvernatori i BQK-së

Është ndarë nga jeta Ajri Begu, ish-guvernatori i Bankës Qendrore të Kosov...

POSTUAR 09:14 / 26.01.2015

Deponia e mbeturinave shqetësim për qytetaret deçanas

Banorët e Deçanit dhe disa fshatrave përreth po kërkojnë që organet ...

POSTUAR 20:57 / 25.01.2015

Shtatzënat që pinë duhan, 65 % mundësi për fëmijë me astmë

Sipas një studimi, fëmijët të cilët vijnë në jetë nga një nënë që konsumon rregullisht duhan mund të shfaqin probleme me astmën...

POSTUAR 10:18 / 26.01.2015

Tyson këngë me Madonën

“Për perfomancën në këngën e Madonës u frymëzova nga Musolini” Ish boksieri është rikthyer dhe ka folur për mediat në lidhje me bashkëpunimin e tij të ...

POSTUAR 10:41 / 26.01.2015