'Kosova gjithnjë po pranohet nga bashkësia ndërkombëtare'

Zëvendëskryeministri Hashim Thaçi, tha se Kosova gjithnjë e më shumë po ...

POSTUAR 13:58 / 09.10.2015

Mblidhet opozita në AAK

Pas seancës së gazit lotsjellës, opozita sot është mbledhur në selinë e ...

POSTUAR 13:12 / 09.10.2015

Vuçiq i frikësohet i kapitullit 35

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka paralajmëruar se mund të mos ...

POSTUAR 12:47 / 09.10.2015

MTI-ja ndihmon Shtimen

Komuna e Shtimes, në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), i kanë ndarë gjithsejtë 170 mijë euro për finalizimin e ...

POSTUAR 11:58 / 09.10.2015

OSBE në Gjilan improvizon një situatë të ndezjes së zjarrit

Drejtori i Zyrës Rajonale të OSBE-së në Gjilan, Ulrich Biffar, tha se ky ...

POSTUAR 11:47 / 09.10.2015

Nagavci priti përshfaqësuesit e arsimit nga Dortmundi

Drejtoresha e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Arbërie Nagavci priti në nj...

POSTUAR 10:59 / 08.10.2015

Malishevë, inspektorët mbyllin dy lokale hoteliere

Sipas shefit të inspektorëve në Komunën e Malishevës, Bardhyl Byçaj, “...

POSTUAR 09:22 / 08.10.2015

Çfarë e bën një mëngjes të shëndetshëm

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, por ndonjëherë përfundojmë thjesht duke pirë një kafe apo duke ngrënë një briosh...

POSTUAR 10:00 / 09.10.2015

Modifikohet BMW M5

Kompania amerikane për rregullimin e veturave, PSI, është përkujdesur për modifikimin e modelit BMW-së M5 (F10...

POSTUAR 12:41 / 05.10.2015