PDK: Lutfi Haziri po luan me 35 anëtarët e KK të Gjilanit

Grupi i Këshilltarëve Komunal të PDK-së në Gjilan e vlerëson se qeverisja e Lutfi Hazirit gjatë tërë vitit 2014 e ka keqpërdorur ...

POSTUAR 22:55 / 17.12.2014

Ahmeti në mesin e halleve të banorëve të Bardhoshit

Kanalizimi, rrugët, ndriçimi dhe mbeturinat, janë problemet kryesore që po ...

POSTUAR 21:23 / 17.12.2014

Banorët e Lismirit pa transport publik

Për banorët e fshatit Lismir të Fushë Kosovës, qyteti nuk është larg. Por...

POSTUAR 20:15 / 17.12.2014

Ferizaj: Ndihmohen fermerët me lopë qumështore

Drejtoria për Bujqësi dhe Pylltari i Ferizajt në kuadër të një projekti mb...

POSTUAR 17:26 / 17.12.2014

Ftoi, vetitë dhe vlerat e tij

Ftoi është një lloj peme e familjes “Cydonia” e që i përket nënfamiljes “Maloidare”. Ky emër latin rrjedh nga qyteti i dikurshëm i Kydonia, e që sot ...

POSTUAR 17:02 / 17.12.2014