Selia e Asociacionit në Graçanicë?

Një Ekip Menaxhues i përbërë nga ekipet e dialogut ndërmjet Prishtinës dhe...

POSTUAR 20:58 / 28.08.2015

VV godet makinën e Kryeministrit me vezë të prishura

Para pak minutash aktivistët e VETËVENDOSJE-s hodhën vezë të prishura në ...

POSTUAR 20:44 / 28.08.2015

Kodi telefonik Kosovës është +383

Pas mbledhjes së Qeverisë, kryeministri Mustafa, ka mbajtur një konferencë p...

POSTUAR 15:43 / 28.08.2015