Vazhdojnë aktivitetet e fushatës kundër kancerit të gjirit

Gjatë ditës së sotme në Pejë, kryetarja Pula në shoqëri me Lumnije Thaçi, dhe anëtaret tjera të kryesisë së Gruas Demokratike zhvilluan ...

POSTUAR 17:24 / 10.10.2015

Me mjaltë ndihmojnë fëmijët me sindromin Down

Nxënësit e Shkollës Fillore në Prishtinë “Meto Bajraktari”, kanë ...

POSTUAR 15:42 / 10.10.2015

“Ferizaj në prag të zgjedhjeve të parakohshme”

Forumi Politik i të Rinjve e ka vlerësuar si të tensionuar komukimin politik ...

POSTUAR 07:54 / 10.10.2015

OShP gjen shkelje në një tender të Komunës së Gjilanit

Organi Shqyrtues i Prokurimit(OShP) ka anuluar tenderin e Komunës së Gjilanit ...

POSTUAR 07:51 / 10.10.2015

Çfarë e bën një mëngjes të shëndetshëm

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës, por ndonjëherë përfundojmë thjesht duke pirë një kafe apo duke ngrënë një briosh...

POSTUAR 10:00 / 09.10.2015

Modifikohet BMW M5

Kompania amerikane për rregullimin e veturave, PSI, është përkujdesur për modifikimin e modelit BMW-së M5 (F10...

POSTUAR 12:41 / 05.10.2015