U shembet shtëpia, familjes skamnore nga Breznica

Një shtëpi në Fshatin Breznicë komunën e Obiliqit është shembur, në të cilën ishin edhe banoret Brenda, por fatmirshit ata janë larguar nga...

POSTUAR 15:47 / 28.05.2015

Zvicra mbështetë shëndetësinë e Kosovës me 7 milionë franga

Kjo marrëveshje mbështet projektin i cili mundëson që ofruesit e kujdesit ...

POSTUAR 15:34 / 28.05.2015

​Në Gjilan ka rënie të rasteve të dhunës në familje

Është mbajtur sot takimi i radhës i mekanizmit koordinues kundër dhunës n...

POSTUAR 12:27 / 28.05.2015

Fushata e dezinsektimit kundër rriqrave, bëhet në kuadër të luftimit dhe ...

POSTUAR 10:59 / 28.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015