Gjakovë,do të ndërtohen 12 shtëpi për familjet e zhvendosura

Komuna e Gjakovës në bashkëpunim me Komisionin Evropian dhe në implementim të UNHCR, do të filloi ndërtimin e 12 shtëpive...

POSTUAR 17:36 / 02.09.2015

Në muajin e bamirësisë Gruaja Demokratike dhuron gjak

Kryesia e Gruas Demokratike të Partisë Demokratike të Kosovës, sot në ...

POSTUAR 15:02 / 02.09.2015

Banorët e Prishtinës, do t’i dizajnojnë hapësirat publike

“Bllok pas blloku”, është projekti që ka nis Komuna e Prishtinës bashk...

POSTUAR 14:15 / 02.09.2015

Qytetarët Aktivë: Kthimi në rigjykim i Ramadan Mujës, absurd

Qytetarët Aktivë të Prizrenit e quajnë absurd kthimin në rigjykim të ...

POSTUAR 20:05 / 01.09.2015

Orët e shumta duke parë televizor, ju marrin vite nga jeta

Sipas një studimi britanik, slogani ishte “televizori vret”, ai shkurton jetën me 22 minuta për çdo orë që ju kaloni para ekranit të televizorit...

POSTUAR 16:13 / 01.09.2015

BMW M2 CSL lansohet vitin e ardhshëm

Edhe pse modeli standard M2 ende nuk është shpalosur zyrtarisht, që pritet të ndodhë muajin e ardhshëm, kompania BMW, sipas disa medieve, është duke përgatitur ...

POSTUAR 12:34 / 02.09.2015