Bashkatdhetarët takojnë Agim Bahtirin

Disa qytetarë të komunës së Mitrovicës të cilët jetojnë dhe punojnë në shtetet e jashtme, i janë përgjigjur të premten takimit me ...

POSTUAR 18:42 / 31.07.2015

Shtimja ofron shkollë verore për talentet e rinj

Komuna e Shtimes ka organizuar për herë të parë në Kosovë, një shkollë ...

POSTUAR 09:43 / 31.07.2015

Funksionalizohen kontejnerët nëntokësorë

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti përmes një shkrimi në ...

POSTUAR 07:28 / 31.07.2015

Hulumtohen ujërat nëntokësorë

Në zonën e Talinocit të Muhaxhirëve ka vazhduar hulumtimi përmes shpimeve p...

POSTUAR 22:31 / 30.07.2015