Bie niveli i ujit në Batllavë e Badovc

Rritja e kërkesave për ujë ka bërë që uji në liqenet akumuluese Batllava dhe Badovc të bie...

POSTUAR 16:27 / 07.07.2015

Gjilani i gatshëm për bashkëpunim në fushën e arsimit

Kryetari i Komunës së Gjilanit ka pritur në një takim pune një delegacion ...

POSTUAR 15:32 / 07.07.2015

Pas 3 dite fillojnë reduktimet e ujit

Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, ka njoftuar të gjithë ...

POSTUAR 11:22 / 07.07.2015

Bytyqi: Svarqës s'po i pret sëpata në një vend

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Ferizaj po konsideron se ...

POSTUAR 19:49 / 06.07.2015