PDK ankohet se Lutfi Haziri po bënë spastrim politik

Dega e PDK-së në Gjilan, është ankuar se kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, po bënë spastrim politik në këtë komun...

POSTUAR 08:40 / 25.04.2015

Defekti i orës së rrymës rrezikon bllokun banesor

Në një objekt banimi në Prishtinë, përkatësisht në lagjen, “Bregu i ...

POSTUAR 22:47 / 23.04.2015

Kryeshefi i AMMK-së po merr pjesë në takimin e Rrjetit EPA

Kryeshefi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK), Ilir ...

POSTUAR 19:31 / 23.04.2015

Emini u takua me deputetët në Bundestag

Emini u takua edhe me përfaqësues të tjerë të shoqërisë civile me të cil...

POSTUAR 14:54 / 23.04.2015

Bieber i shpëton procesit gjyqësor

Një padi kundër yllit të muzikës pop, Justin Bieber është tërhequr pasi avokatët e këngëtarit dhe një fotografi nga Miami janë marrë vesh duke e eliminuar ...

POSTUAR 16:43 / 25.04.2015