Rrahje dhe të shtëna në qendër të Mitrovicës

Një rrahje mes dy personave, me ç’rast u përdor edhe një armë zjarri, ka ...

POSTUAR 08:48 / 26.04.2015

Fundamentalizmi fetar, “i keqkuptuar” në Kosovë

Përdorimi i nocioneve të caktuara në diskursin, nëpërmjet të cilit ...

POSTUAR 19:56 / 25.04.2015

"Bomba" e 26-të në Gostivar!

Bomba e 26 me radhë sot do të shpërthejë në ora 14:00 në Gostivar ku do t...

POSTUAR 15:46 / 25.04.2015

Bieber i shpëton procesit gjyqësor

Një padi kundër yllit të muzikës pop, Justin Bieber është tërhequr pasi avokatët e këngëtarit dhe një fotografi nga Miami janë marrë vesh duke e eliminuar ...

POSTUAR 16:43 / 25.04.2015