Kuvendi i Podujevës miratoi bartjen e të hyrave vetanake

Kuvendi i Komunës së Podujevës, mbajti sot mbledhjen e katërmbëdhjetë të rregullt, të cilën e udhëhoqi kryesuesi i Kuvendit, Mehmet Gashi, e...

POSTUAR 12:11 / 27.02.2015

KEDS lë fshatrat pa rrymë

Reduktimet e ashpra të energjisë elektrike do të prekin, sot, shumë fshatra ...

POSTUAR 11:00 / 27.02.2015

Liqenati i Bjeshkëve të Rugovës ndahet në dysh!?

Përmes fotografive po mundohen të tregojnë se çfarë po ndodh me ...

POSTUAR 10:48 / 27.02.2015

Pritet miratimi i Projektligjit për Maturën Shtetërore

Provimi shtetëror i maturës për këtë vit shkollor do të mbahet më 6 dhe ...

POSTUAR 08:36 / 27.02.2015