Diasporatv
Zog

PDK-ja kritikon punësimet partiake në Ferizaj

Departamenti i Arsimit që në vepron në kuadër të Kabinetit për qeverisje të mirë të PDK-së, ka vazhduar me kritika në adresë të kryetarit...

POSTUAR 18:33 / 25.11.2014

Gjilanit i dorëzohet dosja e parë për dëmet e luftës

Komisioni për grumbullimin e fakteve të dëmeve të luftës së vitit 1999 n...

POSTUAR 18:25 / 25.11.2014

Shqiptarja kryetare e Këshillit të Medias të UNESCO-s

Shqiptarja Albana Shala, e cila jeton dhe punon në Holandë, është zgjedhur ...

POSTUAR 17:30 / 25.11.2014

FSK-ja aktivitete për nder të ‘Ditës së Forcës'

Me rastin e shënimit të ‘Ditës së Forcës’, Forcat e Sigurisë së Kosov...

POSTUAR 17:23 / 25.11.2014

Jennifer Lopez përdor diamant për celulitin

Sekreti i bukurisë së Jennifer Lopezit është shumë i kushtueshëm. Për të zhdukur celulitin, ajo përdor një material të mrekullueshëm, diamantin ose më mirë ...

POSTUAR 15:51 / 25.11.2014