Nënshkrimi i MSA-së pritet gjatë verës?

Zv/ministri i Jashtëm, Petrit Selimi, thotë së Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Evropës menjëherë pas nënshkrimit të MSA-së, gjë që pritet të ndodhë gjatë kësaj vere.

Rama: Faleminderit nga zemra kuqezinjve

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka përgëzuar dhe falënderuar kuqezinjt...

POSTUAR 20:13 / 29.03.2015

Shpend Ahmeti beson në kualifikim

Fitores së Shqipërisë ju gëzua edhe Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti...

POSTUAR 20:14 / 29.03.2015

Vëshime në Anamoravë

Vërshimet e fundit u kanë shkaktuar telashe banorëve të shumë zonave të ...

POSTUAR 20:51 / 29.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015

Efektet e shëndetshme të dafinës

Lulet e dafinës janë me ngjyrë të verdhë të zbehtë në të gjelbër, rreth 1 cm diametër, dhe ato çelin dyshe pranë një gjetheje. Gjethet janë 6-12 cm të ...

POSTUAR 11:50 / 29.03.2015

Filmi vizatimor, ‘Home’ më i sukseshmi i javës

Filmi i animuar, ‘Home’i kompanisë ‘DreamWorks’, e ka mundur filmin e fundit të Ëill Ferrell dhe Kevin Hart,“Get Hard” duke dal si filmi më i pëlqyer i ...

POSTUAR 00:05 / 30.03.2015