Kuçi: Do t’ua kthej qytetarëve besimin në drejtësi

Edhe për katër vjet sa Hajredin Kuçi, do ta udhëheq Ministrinë e Drejtësis...

POSTUAR 19:33 / 17.12.2014

Arrestohen dy zyrtarë të OSHP-së

Dy zyrtarë të Organit Shqyrtues të Prokurorimit janë arrestuar nga Policia e...

POSTUAR 19:13 / 17.12.2014

Blerim Latifi, Këshilltar i Kryeparlamentarit Veseli

Filozofi Blerim Latifi është emëruar Këshilltar Politik i Kryetarit të ...

POSTUAR 17:58 / 17.12.2014

Banorët e Lismirit pa transport publik

Për banorët e fshatit Lismir të Fushë Kosovës, qyteti nuk është larg. Por për ta kjo distancë nuk është edhe afër kur rruga prej 2 ...

POSTUAR 20:15 / 17.12.2014

Ferizaj: Ndihmohen fermerët me lopë qumështore

Drejtoria për Bujqësi dhe Pylltari i Ferizajt në kuadër të një projekti mb...

POSTUAR 17:26 / 17.12.2014

Ndahet mish për 500 familje në Mitrovicë

Janë shpërndarë të mërkurën mish për 500 familje me gjendje të rëndë ...

POSTUAR 17:23 / 17.12.2014

Ja për çka akuzohet Nexhat Çoçaj në aktakuzën e re

Drejtori i Arsimit komunën e Prizrenit, Nexhat Çoçaj akuzohet nga Prokuroria ...

POSTUAR 15:07 / 17.12.2014

Ftoi, vetitë dhe vlerat e tij

Ftoi është një lloj peme e familjes “Cydonia” e që i përket nënfamiljes “Maloidare”. Ky emër latin rrjedh nga qyteti i dikurshëm i Kydonia, e që sot ...

POSTUAR 17:02 / 17.12.2014