Në Prizren do të protestohet në ditën e mësuesit

Protesta do të mbahet me 7 mars,në sheshin Shatërvan duke filluar nga ora 13, që koincidon me kremtimin e Ditës së Mësuesit...

POSTUAR 14:21 / 06.03.2015

Ahmeti dhe Velijaj diskutuan mundësitë e bashkëpunimit

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti takoi ministrin e Ministrisë ...

POSTUAR 13:51 / 06.03.2015

Komuna dhe OEGJK takim me biznesmenët dhe fermerët llapjanë

Komuna e Podujevës dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare mbajtën takim të pë...

POSTUAR 11:46 / 06.03.2015

Gjilani nderon dëshmorët

Në Ditën e Dëshmorëve që po shënohet në nivel vendi, nënkryetari i Komun...

POSTUAR 11:13 / 06.03.2015

Martesat më të shtrenjta të njerëzve të famshëm

Luksi i njerëzve të famshëm nuk ka limit, sidomos kur bëhet fjalë për ditën më të lumtur të jetës së tyre, martesën – ditë kjo, kur ata dëshirojnë të l...

POSTUAR 14:39 / 06.03.2015