Jakup Krasniqi: Epo, moral ku je?

Jakup Krasniqi, nga Nisma për Kosovën, tha se u protestua për shkapjen e ...

POSTUAR 19:36 / 18.04.2015

Policia lavdëron qytetarët për maturinë e treguar

Policia e Kosovës ka bërë një raport të mbarëvajtjes së protesës së ...

POSTUAR 17:58 / 18.04.2015

Përfundon e qetë protesta e opozitës

(E plotësuar) Protestuesit e udhëhequr nga tri partitë opozitare në vend, L...

POSTUAR 14:16 / 18.04.2015

7 arsyet pse ndiheni të lodhur

Gjysma e njerëzve që ankohen nga letargjia nuk kanë asnjë problem mjekësor. Lodhja mund të shkaktohet nga stili i jetesës, ndaj disa përshtatje të vogla mund t...

POSTUAR 15:31 / 17.04.2015

Historia prekëse e Luis Suarez

Luis Suarez nuk dorëzohet asnjëherë dhe kjo duket qartë në fushën e lojës, por një e tillë e ka karakterizuar sulmuesin uruguaian që kur ishte adoleshent...

POSTUAR 16:00 / 17.04.2015