MASHT nënshkruan marrëveshje me Caritas-in Zviceran

Ministria e Arsimit dhe Caritas-i Zviceran, nënshkruan sot marrëveshje mirë...

POSTUAR 09:14 / 30.03.2015

Fillon deminimi i fushave të minuara

Kompania e Deminimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës, sot, ka filluar ...

POSTUAR 11:29 / 30.03.2015

AAK e shqetësuar për shpeshtimin e vrasjeve në Kosovë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) është e shqetësuar me shpeshtimin ...

POSTUAR 09:47 / 30.03.2015

American School of Kosova organizon Olimpiadën e Diturisë

American School of Kosova organizon për here të katërt Olimpiadën e Diturisë, aktivitet me të cilin synohet nxitja e mësimnxënies, duke ofruar...

POSTUAR 12:22 / 30.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës ...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Vezët nuk janë të gjitha njëlloj

Vezët nuk janë të gjitha një lloj, madje ato nuk kanë as të njëjtën ngjyrë. Tonaliteti i të verdhit të vezës, në fakt tregon shumë për shëndetin e pulës ...

POSTUAR 12:17 / 30.03.2015