Zbulohen 35 milionë euro transaksione të dyshimta

Njësia e Inteligjencës Financiare (NJIF), gjatë vitit 2013, ka zbuluar ...

POSTUAR 08:13 / 24.11.2014

Korrupsioni prek edhe pikat doganore

Në pikën kufitare “Dheu i Bardhë”, shtetasi G.I., ka rënë pre e ...

POSTUAR 08:11 / 24.11.2014

Dërguti: Qeverisja PDK-LDK do të jetë e dëmshme për vendin

Nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Aida Dërguti, beson se opozita do të ...

POSTUAR 08:09 / 24.11.2014

Diasporatv
Zog

Komuna për taksistët: S’ka leje pa përmirësimin e veturave

Komuna e Prishtinës nga viti që vjen do ta ndryshojë rregulloren e taksistëve, e cila do të vlejë për pesë vitet e ardhshme...

POSTUAR 16:28 / 23.11.2014

Ish-pjesëtari i UÇK-së që siguron bukën në kontenjerë

Ish luftëtari i UÇK-së dhe ish pjesëtari i TMK-së, Hajredin Sejdiu, tash ...

POSTUAR 13:34 / 23.11.2014

Ndodh edhe kjo në Kosovë, një klasë me një nxënës

Zhurmat e nxënësve në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ballaban të ...

POSTUAR 10:00 / 23.11.2014

Komunat ankohen për financimin parauniversitar

Formula e financimit të arsimit parauniversitar nuk është duke u zbatuar si...

POSTUAR 22:01 / 22.11.2014