Diasporatv
Zog

Komuna për taksistët: S’ka leje pa përmirësimin e veturave

Komuna e Prishtinës nga viti që vjen do ta ndryshojë rregulloren e taksistëve, e cila do të vlejë për pesë vitet e ardhshme...

POSTUAR 16:28 / 23.11.2014

Ish-pjesëtari i UÇK-së që siguron bukën në kontenjerë

Ish luftëtari i UÇK-së dhe ish pjesëtari i TMK-së, Hajredin Sejdiu, tash ...

POSTUAR 13:34 / 23.11.2014

Ndodh edhe kjo në Kosovë, një klasë me një nxënës

Zhurmat e nxënësve në shkollën fillore “Tefik Çanga” në Ballaban të ...

POSTUAR 10:00 / 23.11.2014

Komunat ankohen për financimin parauniversitar

Formula e financimit të arsimit parauniversitar nuk është duke u zbatuar si...

POSTUAR 22:01 / 22.11.2014

Shtogu bimë me aromë të veçantë dhe shumë shëruese

Shtogu (lat. Sambucus nigra) është bimë me aromë të veçantë dhe shumë shëruese. Të gjitha pjesët e saj, edhe rrënjët, edhe gjethet dhe fryti, ruajnë shë...

POSTUAR 12:54 / 24.11.2014

Rita Ora në tapetin e kuq të AMA-s

Ka një rol të vogël në filmin e shumëpritur ‘Fifty Shades Of Grey’ dhe duket se Rita Ora po mendon që tani për çmimet Oscar...

POSTUAR 12:10 / 24.11.2014