Studentët përfitojnë nga marrëveshja, Postë-“Dukagjini"

Posta e Kosovës dhe Kolegji “Dukagjini” në Pejë kanë nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi nga e cila më së shumti përfitojnë student...

POSTUAR 15:05 / 13.10.2015

Ndahen grante për fuqizimin e mikrobiznesit në Kosovë

Sot, në sallën e Kuvendit Komunal të Komunës së Prishtinës, u mbajt ...

POSTUAR 12:29 / 13.10.2015

19 profesorë mbesin pa paga në Malishevë

Përzierjes së politikës në arsim i lihet faji për gjendjen e krijuar në k...

POSTUAR 09:09 / 13.10.2015

Begaj: Ndërpriteni ndërhyrjet politike në arsim

Begaj, ka bërë publike ndërhyrjet dhe të kërkojë ndërprerjen e këtyre nd...

POSTUAR 14:57 / 12.10.2015

Mercedesi i së ardhmes pa dritare

Matthias Bottcher, një dizajner industrial nga Stuttgart është krijuesi prapa këtij koncepti të mahnitshëm të Mercedes...

POSTUAR 00:10 / 11.10.2015