Vlerat e Luftës Çlirimtare u përvetësuan nga shumëkush

Sipas tij, Lufta Çlirimtare është diçka shumë e shtrenjtë dhe si e tillë ...

POSTUAR 14:56 / 27.11.2014

Përfundon protesta e veteranëve para Rektoratit

Përfaqësuesit e OVL të UÇK-së dhe shumë familjarë të tjerë të këtyre ...

POSTUAR 12:50 / 27.11.2014

Kundërpërgjigjet rektori Ramadan Zejnullahu

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" ka njoftuar se e ka analizuar ...

POSTUAR 13:01 / 27.11.2014

Diasporatv
Zog

Në Gjykatën Themelore të Gjilanit ngritet një aktakuzë

Ai iku nga vendi e krimit. Ai u arrestua në Kosovë në janar të këtij viti dhe prej atëherë ka qenë në paraburgim...

POSTUAR 15:58 / 27.11.2014

Malisheva nuk e do Gjakovën?

Anëtar të KK të Malishevës, kërkuan, që të pezullohet çdo bashkëpunim ...

POSTUAR 08:55 / 27.11.2014

Sot hapet Panairi 'Blej shqip"

Sot, hapet panairi i prodhimeve shqiptare në Prishtinë, nën organizimin e ...

POSTUAR 08:33 / 27.11.2014

Parashikimi i motit për ditët e ardhshme

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, sot mbi vendin tonë do të ...

POSTUAR 08:21 / 27.11.2014