VV e Vitisë: Ta ndalim “Zajednicën”

Vetëvendosje e Vitisë, thekson se nënshkrimi dhe pranimi për themelimin e “Zajednicës” paraqet përpjekjen më serioze për rikthimin dhe ...

POSTUAR 10:35 / 31.08.2015

65 milionë euro planifikohen për Prishtinën

Komuna e Prishtinës ka përmbyllur serinë e diskutimeve publike buxhetore në ...

POSTUAR 11:42 / 30.08.2015

Nesër fillon afati i dytë në UP, edhe dy programe të reja

Kësaj radhe, aplikantët do të kenë risi edhe dy programe që nuk kanë qen...

POSTUAR 10:07 / 30.08.2015

LDK: Kryeqytetin e udhëheq VV me komesarët politikë

Në lidhje me arrestimin e mbrëmshëm të aktivistit të Lëvizjes Vetë...

POSTUAR 22:06 / 29.08.2015