Projektligji për FAK-un i shkon Qeverisë

Projektligji për transformimin e FSK-së në Forca të Armatosura pritet që ...

POSTUAR 14:54 / 27.02.2015

RrGGK reagon ndaj komenteve të Ministrit Stavileci

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës (RrGGK) reagon ndaj komenteve të fundit...

POSTUAR 13:34 / 27.02.2015

Limaj takoi Ministrin Bushati

Kryetari i NISMA për Kosovë, Fatmir Limaj, së bashku më anëtarë tjerë t...

POSTUAR 13:13 / 27.02.2015

Pastrimi i deponive ilegale që nga java ardhshme

Drejtoria e Shërbimeve Publike dhe Drejtoria e Inspekcionit, duke filluar nga java e ardhshme, do të bëjnë pastrimin e deponive ilegale në Komun...

POSTUAR 15:27 / 27.02.2015

Në Ferizaj nisin projektet investive në fushën e bujqësisë

Një numër i madh i fermerëve të komunës së Ferizajt kanë aplikuar për t...

POSTUAR 14:27 / 27.02.2015

Nagavci inspekton përdorimin e dollapëve në shkolla

Nagavci u shpreh se është e rëndësishme që këta dollapë të shfrytëzohen...

POSTUAR 13:49 / 27.02.2015

AAK-së miratoi ndryshimet statutare

Këshilli Drejtues i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), miratoi sot ...

POSTUAR 13:46 / 27.02.2015

Kombinimet më të preferuara me jaknet e lëkurës

Është e padiskutueshme hijeshija juaj me çfarëdo lloj kombimi të jaknes së lëkurës. Por kombinimi tyre me gjëra që nuk përshtaten është i mundshëm t’ju sh...

POSTUAR 15:41 / 27.02.2015