​Kërkohet mobilizim për eliminimin e deponive ilegale

Bordi i Drejtorëve i komunës së Mitrovicës, ka shqyrtuar të hënën menaxhimin e mbeturinave në qytet, problem ky që përkundër përpjekjeve t...

POSTUAR 12:21 / 26.01.2015

KDI: Asamblistët e Suharekës nuk propozuan asnjë Rregullore

Është vërejtur një mos pjesëmarrje e anëtarëve në seanca duke shënuar ...

POSTUAR 11:06 / 26.01.2015

Begaj: 2015-ta dua të jetë vit edhe më i suksesshëm

Begaj, kërkoi nga drejtoritë, që të hartojnë projekte, jo vetëm ato që ...

POSTUAR 11:03 / 26.01.2015

Vdes Ajri Begu, ish-guvernatori i BQK-së

Është ndarë nga jeta Ajri Begu, ish-guvernatori i Bankës Qendrore të Kosov...

POSTUAR 09:14 / 26.01.2015

8 orë gjumë në moshë të mesme që të shmangni alzheimerin

Tetë orë gjumë natën në moshën e mesme i bën njerëzit më të mprehtë nga ana mendore kur të arrijnë moshën e tretë, duke shmangur kështu sëmundjen e ...

POSTUAR 12:35 / 26.01.2015

Tyson këngë me Madonën

“Për perfomancën në këngën e Madonës u frymëzova nga Musolini” Ish boksieri është rikthyer dhe ka folur për mediat në lidhje me bashkëpunimin e tij të ...

POSTUAR 10:41 / 26.01.2015