Zjarrfikësit i drejtohen institucioneve

Sindikata e Zjarrfikësve të Kosovës, i është drejtuar sot me një letër ...

POSTUAR 23:25 / 21.12.2014

Pasiguri në oborrin e QKUK-­së

Për sigurinë fizike të oborrit të Qendrës Klinikë Universitare të Kosovë...

POSTUAR 21:48 / 21.12.2014

Sa janë të rrezikuar kosovarët nga krimet përmes internetit

Kosova në rajon është e para sa i takon përdorimit të interneti...

POSTUAR 19:02 / 21.12.2014

Gabimet më të shpeshta në tualet

Bakteriet dhe viruset janë problemet kryesore që mund të hasen në tualet. Duke marrë parasysh se taualeti përdoret shumë herë gjatë ditës, duhet patur kujdes ...

POSTUAR 20:33 / 21.12.2014

Emina në Paris Fashion Week

Modelja shqiptare me famë botërore Emina Cunmuaj, vazhdoj të sfilojë në pistat më të njohura të botës...

POSTUAR 09:38 / 21.12.2014