Avokado – përbërës i ushqimit tuaj

Avokadot nuk janë të mbushura vetëm me vitamina dhe minerale, por ato në përbërje kanë dhe një sasi të lartë të proteinave dhe yndyrë më pak...

POSTUAR 11:54 / 29.04.2016

Porsche prezanton versionin e ri të Cayenne

Makina që pritet të dalë në shitje më vonë gjatë këtij viti, ka eksterier me ngjyrë të zezë me rrotat 20-inç RS Spyder...

POSTUAR 08:58 / 29.04.2016