Komuna largon taksistët ilegal

Pas protestës të para dy ditëve të punëtorëve të Trafikut Urban, Komuna e Prishtinës i është përgjigjur pozitivisht kërkesave të tyre ...

POSTUAR 16:56 / 12.02.2016

Inspektohen punimet në fabrikën e ujit në Shkabaj

Përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim KFW vizituan për tre ditë ...

POSTUAR 11:30 / 12.02.2016

Gjoba për hedhjen e mbeturinave pa vend

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor thotë se nga e hëna ka hyrë ...

POSTUAR 11:00 / 12.02.2016

Komuna e Prishtinës angazhon praktikantë për mësim

Komuna e Prishtinës po kërkon praktikantë- edukator që do kontribuonin në ...

POSTUAR 09:28 / 12.02.2016