Qindra vdekje nga ajri i ndotur

Si pasojë e ndotjes së ajrit në Kosovë brenda vitit shkaktohen 835 vdekje të parakohshme, 310 raste të reja të bronhitit kronik, 600 pranime në spital dhe 11,600 vizita në emergjencë.

Sot është bërë ndërrimi i orës

Sot është bërë ndërrimi i orës, pasi akrepat e saj kanë shkuar plotë 60 ...

POSTUAR 09:22 / 29.03.2015

Qindra vdekje nga ajri i ndotur

Si pasojë e ndotjes së ajrit në Kosovë brenda vitit shkaktohen 835 vdekje t...

POSTUAR 09:13 / 29.03.2015

Shoqata Nëna Terezë rikthen aksionin “Blej dhe dhuro”

Për të dytën herë rradhazi, me iniciativë të Shoqatës Humanitare Bamirë...

POSTUAR 09:16 / 29.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015