Këtë javë emërohen zëvendësministrat

Organet Drejtuese të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) dhe të Lidhjes ...

POSTUAR 10:31 / 22.12.2014

Bajrami: Të respektohet autonomia universitare

Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, ka thënë se është i përkushtuar të ndë...

POSTUAR 09:38 / 22.12.2014

Ndahet çmimi për drejtësi “Sali Çekaj”

Ministria e Drejtësisë ka organizuar sot një ceremoni me ç’rast do të ...

POSTUAR 09:05 / 22.12.2014