Gjermania, Serbisë: Së pari kapitulli për Kosovën

Ambasadori gjerman, Heinz Georg Wilhelm, shpreson se Serbia sa më shpejtë do t...

POSTUAR 14:21 / 18.12.2014

Kuvendi votoi për themelimin e Komisioneve

Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 81 vota për, 28 kundër, 1 abstenim ...

POSTUAR 14:20 / 18.12.2014

Jahjaga, politikës: Larg duart nga UP-ja

Presidentja Atifete Jahjaga gjatë fjalimit vjetor në Kuvendin e Kosovës ka ...

POSTUAR 12:28 / 18.12.2014

Begaj: Mbi 31 kilometra rrugë të ndërtuara gjatë këtij viti

Kryetari i Komunës së Malishevës, z.Ragip Begaj, sot ka mbajtur takimin e dytë publik, ku ka prezantuar punën e qeverisë komunale, për vitin ...

POSTUAR 12:57 / 18.12.2014

PDK: Komuna i ka fajet për qentë endacak

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Fushë-Kosovë është e ...

POSTUAR 12:54 / 18.12.2014

Podujevë: Mbëltohen drunj dekorativë dhe asfaltohen rrugë

Në disa rrugë dhe parqe të qytetit në Podujevës këto ditë janë mbëltuar...

POSTUAR 11:37 / 18.12.2014

Asfaltohen rrugë në fshatin Revuç

Në kuadër të investimeve për kompletimin e infrastrukturës rrugore në ...

POSTUAR 09:38 / 18.12.2014