Përurohet Fabrika e Ujit në Ashlan të Vushtrrisë

Gjërat në sektorin e ekonomisë janë duke lëvizur në drejtimin e duhur pozitiv, por vendi ka nevojë për një dinamikë shumë më të shpejtë ...

POSTUAR 13:21 / 27.05.2016

13 studentë malishevas të helmuar në Gjakovë

Në mesin e studentëve të helmuar, në konviktin e studentëve “Sadik ...

POSTUAR 09:27 / 27.05.2016

AKP e kthen stacionin e autobusëve në pronësi të komunës

Stacioni i Autobusëve në Malishevë, nga tani është në pronësi të komunë...

POSTUAR 08:58 / 27.05.2016

Korisha mund t’i ngjasojë Restelicës

Lëvizja Vetëvendosje në Prizren, ka alarmuar për gjendjen në fshatin Korish...

POSTUAR 16:38 / 26.05.2016

Veshjet pranverore për ambient pune

Sekreti i një veshjeje të mirë që i përshtatet ambientit punues dhe rrethit ku veproni, qëndron në përzgjedhjen e mirë të pjesëve bazë për veshje...

POSTUAR 13:26 / 27.05.2016

Makina për mbijetesë në luftë apo apokalips

Për prodhuesit e këtyre makinave, nuk i dihet kurrë se kur mund të ndodhë ndonjë apokalips, se kur mund të zbresin alienët apo të çohen zombit nga varret. Nëse...

POSTUAR 08:43 / 27.05.2016