OKB: Ngritja e Speciales, kompetencë e KS-së

Nëse dështon miratimi në Parlamentin e Kosovës për ngritjen e Gjykatës ...

POSTUAR 12:38 / 28.03.2015

Kusari-Lila gjen ngjashmëri me kryetaret nga e gjithë bota

E para e Gjakovës, e vetmja kryetare grua në Kosovë, po qëndron në Stamboll...

POSTUAR 12:45 / 28.03.2015

AAK: Qeveria sjelli ministra praktikantë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, ka reaguar ndaj mos emërimit të anëtar...

POSTUAR 12:29 / 28.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës kanë bashkuar forcat për të përmirësuar infrastrukturën komunale n...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015

Lagjja e Muhaxhirëve pa Qendër të Mjekësisë Familjare

Edhe pse banorëve të lagjes së Muhaxherëve i është premtuar shumë moti nj...

POSTUAR 10:02 / 27.03.2015

Arrestohet një mësimdhënës për ngacmim seksual

Në Mitrovicë është arrestuar një profesor i edukatës fizike, si i dyshuar ...

POSTUAR 20:32 / 26.03.2015