QMF në Tophane mbyllet për disa ditë

Qendra e Mjekësisë Familjare në lagjen Tophane në Prishtinë, që nga sot nuk do të punojë për pesë ose gjashtë dit...

POSTUAR 07:22 / 19.12.2014

Varrezat e Berishëve ‘pazar’ për shitjen e drurëve

Varrezat në qytetin e Suharekës, aty ku janë të varrosur familjarët e ...

POSTUAR 22:11 / 18.12.2014

​Komuna bënë thirrje të festohet pa krisma

Komuna e Prishtinës, ka nisur një fushatë për vetëdijesimin e qytetarëve p...

POSTUAR 19:46 / 18.12.2014

Qentë endacakë-problem në të gjitha komunat

Rreziku nga qentë endacakë nuk u kanoset vetëm banorëve të Fushë ­Kosovë...

POSTUAR 19:34 / 18.12.2014

Frutat, burim i bukurisë për lëkurën!

Mollët, parandalojnë krijimin e njollave në lëkurën e fytyrës dhe në duar. Portokalli, rrit gjallërinë e lëkurës. Rrushi, ngadalëson plakjen. Grejpfruti, ...

POSTUAR 17:03 / 18.12.2014

Fanny harron Balotellin, foto me një burrë misterioz

Modelja shpërthyese ka gjetur dashurinë e re? Ish e fejuara e Mario Balotelli publikon foto me një kavalier ende të panjohur, i cili me sa shihet në foto duket më ...

POSTUAR 15:47 / 18.12.2014