Pluhur dhe zhurmë nga gurthyesit pa leje në Shtime

Në shtëpitë e tyre nuk mund të rrinë nga pluhuri dhe zhurma, kurse në oborr nuk mund të mbjellin asgj...

POSTUAR 12:47 / 31.08.2015

Largohen mbeturinat inerte nga Prishtina

Si rezultat i sasisë së madhe të këtyre mbeturinave, kompania do të vazhdoj...

POSTUAR 12:41 / 31.08.2015

VV e Vitisë: Ta ndalim “Zajednicën”

Vetëvendosje e Vitisë, thekson se nënshkrimi dhe pranimi për themelimin e...

POSTUAR 10:35 / 31.08.2015

65 milionë euro planifikohen për Prishtinën

Komuna e Prishtinës ka përmbyllur serinë e diskutimeve publike buxhetore në ...

POSTUAR 11:42 / 30.08.2015