Ende nuk dihet se kur do të takohen Mustafa e Vuçiq

Ende nuk dihet se kur mund të ketë takim ndërmjet palëve të Prishtinës dhe...

POSTUAR 23:43 / 06.07.2015

Në fazën finale fituesi i ndërtimit të "Kosova e Re"

Qeveria e Kosovës është në fazën finale që ta shpallë fituesin për ndë...

POSTUAR 20:42 / 06.07.2015

Osmani: Nuk më ndal askush të kontribuoj në LDK

Para se të shkohet në pushime, Isa Mustafa ka kryer edhe disa punë në parti...

POSTUAR 20:33 / 06.07.2015