KDI: 36 % e çështjeve të ngritura në interes për qytetarët

KDI ka publikuar “Fletënotimin” i cili përmban analizë dhe notim për punën individuale të 31 anëtarëve të Kuvendit të Komunës së ...

POSTUAR 10:08 / 29.01.2015

Qytetarët e Gjilanit provojnë me të madhe migrimin

Pavarësisht thirrjeve se migrimi ilegal drejt vendeve të BE-së nuk është ...

POSTUAR 20:10 / 28.01.2015

Dje në Prishtinë protesta, në qytete tjera qetë

Dje në Prishtinë kishte protestë. Por në qytetet e tjera të vendit, ...

POSTUAR 20:07 / 28.01.2015

“Kombinati i Duhanit” i rikthehet Gjilanit

Gjiganti gjilanas i njohur më herët si “Kombinati i Duhanit”, tash me ...

POSTUAR 17:31 / 28.01.2015

Ja se si mund të mbrohen sytë

Syzet e errëta të diellit shpesh janë dhe preferenca më e mirë për shumë njerëz të cilët mendojnë se është mënyra më e mirë për të mbrojtur sytë nga ...

POSTUAR 10:26 / 29.01.2015