Diasporatv
Zog

“Kikirikët e Pejës", problem serioz për Pejën

Emrin e kanë "Kikirikët e Pejës", kurse veprimet që bëjnë tejkalojnë çdo normë të sjelljes normale. Ky grup adoleshentësh janë kthyer në ...

POSTUAR 22:29 / 20.11.2014

​Investoni në fëmijë,7 mijë prej tyre në vit jashtë edukimit

Sot është 25 vjetori i Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijë...

POSTUAR 16:52 / 20.11.2014

Kosova e pa rrezikuar nga gripi i shpezëve

Virusi i gripit të shpezëve është paraqitur në Holandë, Gjermani dhe ...

POSTUAR 15:12 / 20.11.2014

Prishtina furnizon me qumësht 182 punëtor

Gjithsej, 182 punëtorë të Komunës së Prishtinës do të furnizohen me qumë...

POSTUAR 20:24 / 19.11.2014

Hotel në formë dielli

Në brigjet e lumit Yanqi, vetëm një orë larg nga Pekini është një hotel në formë të diellit dhe nuk është rastësi që emri i tij është "Sunrise Hotel ...

POSTUAR 16:07 / 20.11.2014

“Schumacher, i paralizuar; nuk flet, komunikon vetëm me sy”

“Legjenda e Formula 1, Michael Schumacher është i paralizuar, qëndron në karrige me rrota, nuk mund të flasë dhe ka probleme me memorien...

POSTUAR 13:41 / 20.11.2014