Minoritetet, përcaktuese për Thaçin president

Pakënaqësitë e deputetëve të PDK-së dhe LDK-së rreth koalicionit qeveris...

POSTUAR 09:10 / 20.12.2014

Në “mëshirën” e Brukselit

Mospërfshirja e Kosovës në liberalizimin e vizave ishte evidentuar nga ...

POSTUAR 08:45 / 20.12.2014

Vritet edhe një shqiptar në Siri

​Një tjetër shqiptar nga Shkupi është vrarë në Siri. Siç mëson ...

POSTUAR 07:59 / 20.12.2014

Arrestohen rojtarët e parkut në Mushtisht

Janë arrestuar dy rojtarëte parkut kombëtar “Sharri”, pasi që të njëjtit nuk kanë ndërmarrë masat e nevojshme për parandalimin e dë...

POSTUAR 11:18 / 19.12.2014

2 mijë euro për ata që raportojnë korrupsionin

Kryetari i komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, ka vendosur që të jap shpë...

POSTUAR 10:57 / 19.12.2014

QMF në Tophane mbyllet për disa ditë

Qendra e Mjekësisë Familjare në lagjen Tophane në Prishtinë, që nga sot ...

POSTUAR 07:22 / 19.12.2014

Varrezat e Berishëve ‘pazar’ për shitjen e drurëve

Varrezat në qytetin e Suharekës, aty ku janë të varrosur familjarët e ...

POSTUAR 22:11 / 18.12.2014