Emërohen edhe katër zëvendësministra

Qeverisë së Kosovës i janë shtuar edhe 4 zëvendësministra, dy nga Lidhja ...

POSTUAR 18:00 / 31.03.2015

Deri tash janë kompensuar 354 të burgosur politikë

Të dënuarve dhe përndjekurve politikë, 354 prej tyre, u janë kompensuar me ...

POSTUAR 16:51 / 31.03.2015

Të kushtëzohet vazhdimi i dialogut me Beogradin

Kushtëzimi i vazhdimit të dialogut me Serbinë me zbatimin e marrëveshjeve t...

POSTUAR 17:25 / 31.03.2015

Vazhdon rrënimi i objekteve të vjetra

Në qytetin e Prishtinës janë pikërisht trotuaret ato pjesë të hapësirës publike, të cilat, me pengesat që i përmbajnë, e vështirësojnë ...

POSTUAR 18:01 / 30.03.2015

American School of Kosova organizon Olimpiadën e Diturisë

American School of Kosova organizon për here të katërt Olimpiadën e Dituris...

POSTUAR 12:22 / 30.03.2015

BERZH përkrah projektet për përmirësimin e infrastrukturës

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Komuna e Prishtinës ...

POSTUAR 14:07 / 27.03.2015

Në mbrëmje reshje shiu, për vikend më ftohtë e me shi

Prishtina Weather ka njoftuar se zonat me presion të ulët vazhdojnë të ...

POSTUAR 13:56 / 27.03.2015