Çfarë i shkakton dhimbjet e shpinës

Sipas një studimi të bërë në Britani thotë se, dhimbjet e shpinës vijnë në të shumtën e rasteve nga puna në zyrë dhe qëndrimi ulur për shumë orë,mbajtja ...

POSTUAR 14:31 / 28.04.2015

Kate Middleton në prag të lindjes, spitali mbyllet

Ka skaduar prej dy ditësh afati i lindjes së fëmijës së Kate Middleton, e cila është në pritje të fëmijës së dytë mbretëror në spitalin St. Mary të Londr...

POSTUAR 11:34 / 28.04.2015