Shqipëria e rrezikuar nga terrorizmi

Në dokumentin e Strategjisë Ushtarake të Shqipërisë që është depozituar ...

POSTUAR 16:36 / 25.05.2015

Familjarët e Isa Boletinit të palëkundur

Agim Bahtiri, sërish u takua me familjarë të heroit kombëtarë Isa Boletini...

POSTUAR 16:29 / 25.05.2015

Tregu i gjelbër në Prishtinë, si në Bangladesh (Foto)

Tregu kryesor i pemëve dhe perimeve në Prishtinë, njihet si Tregu i Gjelbërt...

POSTUAR 16:21 / 25.05.2015

Tre arsyet pse është e mirë të ngisni biçikletën

Nëse dëshironi të përmirësoni kondicionin, shëndetin dhe financat, ngasja në dy rrota është një nga vendimet më të mira që ju mund të bëni...

POSTUAR 20:11 / 08.05.2015

Modifikohet BMW Z4

Kompania polake për rregullimin e veturave, Carlex Design, deri tash ka qenë e njohur për modifikimin e enterierit...

POSTUAR 14:53 / 25.05.2015