Mbi 120 pjesëtarë të ISIS-it u kthyen në Kosovë

Sipas zëdhënësit të Policisë së Kosovës, Baki Kelani, numri i personave q...

POSTUAR 07:57 / 30.11.2015

Natali Velijaj dhe të tjerët, sot para gjykatës

​Gjykata e Apelit e Kosovës ka ri-caktuar datën kur do të mbahet seanca e ...

POSTUAR 07:19 / 30.11.2015

Kredi për rritje të cilësisë së arsimit

Me qëllim të përmirësimit të sistemit të arsimit, Qeveria e Kosovës ka ...

POSTUAR 23:31 / 29.11.2015

Çokollata e zezë ndihmon të dobësoheni

Nëse shtoni bakteret e mira me anë të çokollatës së zezë ju mund të humbisni disa kilogramë nga pesha trupore...

POSTUAR 14:31 / 26.11.2015

BMW M4 me 540 kuaj fuqi

BMW është një ndër markat më të kërkuara të makinave. Së fundmi kompania ka sjellë dhe risinë më të fundit për modelin M4...

POSTUAR 08:02 / 30.11.2015