Banorët e Bazhdarhanes kërkojnë furnizim të rregullt me ujë

Banorët e një pjese të lagjes Bazhdarhane në Prizren kanë shprehur pakënaqësinë e tyre në lidhje me furnizimin jo të rregullt me ujë të ...

POSTUAR 15:38 / 30.05.2016

​46 mijë ndërtime pa leje në Prishtinë

Prishtina duke qenë kryeqyteti i Kosovës ka numrin më të madh të banorëve ...

POSTUAR 15:28 / 30.05.2016

Krasniqi: Qarkorja e parë buxhetore është “qesharake”

Nën drejtimin e kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, sot ësht...

POSTUAR 11:00 / 30.05.2016

KEDS në Prishtinë do të vendosë qindra trafo

Në kuadër të investimeve anë e kënd vendit, KEDS nuk ka lënë anash as ...

POSTUAR 11:41 / 29.05.2016

Ndikimi i diellit në trupin tuaj

Dielli ka anët e tij pozitive dhe negative. Kalimi i kohës në diell ka anët e veta pozitive dhe ato negative, të cilat do t’i mësoni më posht...

POSTUAR 14:31 / 30.05.2016

Kina krijon autobusin që do të ecë mbi makinat

Dizenjuesit e “Transit Elevated Bus” në Kinë, kanë publikuar një model të fundit të autobusit. Ky autobus do të përshkojë rrugën sipër makinave të tjera...

POSTUAR 15:43 / 30.05.2016